mandag 4. oktober 2010

Elgburgere

•    ½ kg. elgdeig
•    ½ rødløk
•    3 fed hvitløk
•    1 chilipepper
•    1 egg
•    1 ss grov sennep
•    1 ts. worchestersaus
•    1 dl brødsmuler / kjekssmulser
•    ½ dl revet parmesan
•    2 ts. salt
•    ½ ts. muskatt
Tilbehør:
Salat, tomat, sylteagurk, bacon, ost,

Stek løk, hvitløk og chilipepper til det er mykt. La det kjøle. Bland det sammen med resten av ingrediensene. Del kjøttet i fire og form hamburgere. (Det er lettere med våte hender)
Stek burgerne, og ha på ost når burgerne snus.
Server med tilbehør og potetbåter.
En god dressing kan lages av:
1 dl. Rømme, blandet med 1 dl. Majones, ½ ts. chilipepper og 1 ts. sitronsaft.

Nøkkelord: elgkjøtt, hamburger, oppskrift

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar