søndag 22. august 2010

Wokket Elg

1 broccoli
500 g elg biff (Mørbrad, flatbiff eller tilsvarende)
2 ts korrianderfrø
Olivenolje
1 løk
2 fedd hvitløk
3 cm ingefær
3 ss soya saus
1 ts sesam olje
1 rød chili
Nudler eller ris
1 ss mais mel

Skjær biffen i finger - remser. Strø på salt, pepper og koriander og maser det forsiktig inn.
Damp eller kok brokkoli buketter i tre min. sett til side.
Hakk løk, hvitløk, ingefær.

Stek løken noen minutter, ha i hvitløk, ingefær og kjøtt. Stek på sterk varme i 4 min, til kjøttet er brunt. Ha så i strimler med chili.

Ha i brokkoli, stek i to minutter.

Hell soya saus og sesam olje over og rør til alt er dekket.

Server med nudler.

Om du ønsker saus, ha 2 dl. Vann med mais mel i og la det småkoke 3 minutter. Server gjerne med ris.

Nøkkelord: nudler elgkjøtt, oppskrift, Wok

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar