400g elg biffkjøtt
150 g bacon
1/2 løk
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBc0wvAUi3C_YRvaSFA8zPBqKC3Af6twfsNNp8z7Mu8KDI4Uq8JU47qa0yr1TQEwVPiG0nck8nI4h7kh1XZj4DMKdcdW8-YlYS7bEGXfL6F2SPp2qLLXgiNMlFcqB8ozswxcxTBYh798C3/s400/Elg+Cognac+saus.jpg)
2 fedd hvitløk
4 cl Cognac
3 dl fløte
2 ts soya saus
Salt og pepper
Stek sopp, bacon biter og finhakket løk i smør på lav til middels varme til løken er mør, tilsett hvitløk og chili etter 10 min.
Legg på biffstrimler og stek i ett minutt på middels varme. Hell over Cognac og fres i ett minutt, tilsett fløte og soya saus; kok opp. Spe på med vann til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper; server med ris og en salat.
Denne retten er svært god og gir et lettere måltid enn de andre variantene
Nøkkelord: elgkjøtt, oppskrift, sopp saus
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar