• ½ kg. elgdeig
• ½ rødløk
• 3 fed hvitløk
• 1 chilipepper
• 1 egg
• 1 ss grov sennep
• 1 ts. worchestersaus
• 1 dl brødsmuler / kjekssmulser
• ½ dl revet parmesan
• 2 ts. salt
• ½ ts. muskatt
Tilbehør:
Salat, tomat, sylteagurk, bacon, ost,
Stek løk, hvitløk og chilipepper til det er mykt. La det kjøle. Bland det sammen med resten av ingrediensene. Del kjøttet i fire og form hamburgere. (Det er lettere med våte hender)
Stek burgerne, og ha på ost når burgerne snus.
Server med tilbehør og potetbåter.
En god dressing kan lages av:
1 dl. Rømme, blandet med 1 dl. Majones, ½ ts. chilipepper og 1 ts. sitronsaft.
Nøkkelord: elgkjøtt, hamburger, oppskrift
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar