![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJxa_tFxDsU2fN1Vd-OoYFZE14f3DtZTCgmZZC5oh80LqBBJaJ7y_j7V7k0sQdobYv1c6p38PNwUjzWWahpf2Tb4cpfLr0bR1BVWVYpsYdEiuvIjhImlfO0wsWdZ66X0nh-z_tUd5wPVRi/s400/Elg+Wok+saus.jpg)
500 g elg biff (Mørbrad, flatbiff eller tilsvarende)
2 ts korrianderfrø
Olivenolje
1 løk
2 fedd hvitløk
3 cm ingefær
3 ss soya saus
1 ts sesam olje
1 rød chili
Nudler eller ris
1 ss mais mel
Skjær biffen i finger - remser. Strø på salt, pepper og koriander og maser det forsiktig inn.
Damp eller kok brokkoli buketter i tre min. sett til side.
Hakk løk, hvitløk, ingefær.
Stek løken noen minutter, ha i hvitløk, ingefær og kjøtt. Stek på sterk varme i 4 min, til kjøttet er brunt. Ha så i strimler med chili.
Ha i brokkoli, stek i to minutter.
Hell soya saus og sesam olje over og rør til alt er dekket.
Server med nudler.
Om du ønsker saus, ha 2 dl. Vann med mais mel i og la det småkoke 3 minutter. Server gjerne med ris.
Nøkkelord: nudler elgkjøtt, oppskrift, Wok
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar