- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 chili
- 400g elg kjøttdeig
- 1 paprika
- 1 boks sorte bønner
- 5 skiver syltet jalapene
- 2 ts malt spisskumen
- 1 ts salt
- 1 ts buljong
- 3 ts paprikapulver
- 1 ts chilipulver
- 1 ts malt pepper
- 1 ts sukker
- 1 ss mais mel. (evt. 1 ts maizenna rørt ut i vann)
- 1 - 2 dl. vann
- Saft av 1/2 lime
- 1 ts tabasco saus
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja6b3h7nBG2gD2Pa2qolDqsK6qX1CxF_XXNnlGP9clzSyiX5Cxqk6X5torhgg6TKS700ZPArphXMfDekEfS4Iib-0zwdWybyHQOrrT7coKGhNXCeP7VnYkWL-grvNa29Z2_LmiQnhSCh_8/s400/Meksikansk+Elg.jpg)
Guacamole
- 1 advocado
- Saft av 1/2 lime
- Salt og pepper
- 1/2 ts malt spisskumen
- 1/2 tomat
- 2 ss koriander
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar